Waarschuwing
  • JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 838 niet laden

Help het Van Pallandthuis, koop een bouwsteen

Voor de realisatie van de nieuwbouw is circa € 1.200.000 benodigd. Uitgaande van wederom 50 jaar gebruik bedraagt de benodigde investering afgerond € 65,00 per dag. We rekenen erop dat individuele overheden, fondsen, grote organisaties en grote bedrijven ons meerdere meerdere maanden, jaren of misschien zelfs wel een decennium verder helpen. Deze ‘grote partijen’ gaan we individueel benaderen.

Voor kleine organisaties, bedrijven en particulieren hebben we de actie ‘draag uw steentje bij’ opgezet. Onderstaand kunt u veilig & eenvoudig via iDeal of PayPal een donatie doen.

Doneer nu! 

Doneer met iDEAL
Kies bedrag:

Garanties zijn er ook. Het bestuur heeft ervoor gekozen de fasen die financieel risicodragend zijn (planvorming, (technische) uitwerking en afronding) volledig uit eigen middelen te betalen. De € 1.200.000 die benodigd is wordt dan ook volledig geïnvesteerd in het gebouw, oftewel ‘de stenen’. Hiermee kunnen we iedereen die een financiële bijdrage levert aan de realisatie van de nieuwbouw de volgende garanties doen;

  1. opdracht voor nieuwbouw wordt alleen gegeven als alle benodigde middelen ontvangen dan wel concreet toegezegd zijn
  2. alle gelden worden ontvangen en beheerd op een aparte ‘bouwdepot-rekening’ en betalingen vanaf deze rekening betreffen alleen betalingen ten behoeve van de daadwerkelijke bouw
  3. bij het niet doorgaan van de nieuwbouw worden alle op de ‘bouwdepot-rekening’ ontvangen gelden aan fondsen, donateurs en subsidiënten terugbetaald.